Rotterdam: 010 - 4149091 IJsselstein: 030 - 6872772

Semi-orthopedisch schoeisel

Semi-orthopedische schoenen lijken zo uit het schap te komen van de reguliere schoenenwinkel. Toch zijn ze anders.

Semi-orthopedische schoenen bieden namelijk meer mogelijkheden. Ze beschikken over meer ruimte om diverse aanpassingen te doen en speciale voetbedden in aan te brengen. U heeft keuze uit wisselende zomer- en wintercollecties en vele modellen afgestemd op de mode van nu.

Wat is de procedure?

  • U heeft een voetprobleem. Van uw specialist ontvangt u een verwijzing waarin het benodigde hulpmiddel en de medische indicatie vermeld staan.
  • Daarna maakt u een afspraak met ons. Tijdens de eerste afspraak bespreken we uitgebreid de aard van uw voetprobleem. Na de diagnose volgt een specifiek behandelplan. Ten slotte nemen we uw voetmaten op en we maken de voetafdrukken. Dit doen we door middel van een 2D scan.
  • Uw schoenen bestellen we dan bij de fabrikant. Zodra ze binnen zijn verrichten we de aanpassingen en maken we de steunzolen.
  • Na een uitgebreide eindcontrole van de schoenen maken we opnieuw een afspraak om de schoenen aan u af te leveren.
  • Tijdens de levering controleren we nogmaals de pasvorm én de functionaliteit van uw schoenen. Ook instrueren we u over het inlopen en het dragen van de schoenen. Zo weten we zeker dat u tevreden naar buiten loopt.
  • Ten slotte volgt een controle-afspraak. Tijdens deze afspraak evalueren we uw ervaringen. Bovendien bekijken we of er aanpassingen noodzakelijk zijn.
    Indien u tevreden bent over de schoenen kan er een wisselpaar schoenen worden uitgezocht.

Gebruiksduur

Modellen

Vergoedingen

Vragen? Stel uw vraag online!