Rotterdam: 010 - 4149091 IJsselstein: 030 - 6872772

Laatste nieuws

Eigen bijdrage

In 2024 is de eigen bijdrage voor (semi-) orthopedische schoenen € 130,00. Sommige zorgverzekeraars innen deze eigen bijdrage rechtstreeks bij hun verzekerden. In dat geval hoeft u bij ons niets af te rekenen, maar krijgt u een rekening van uw zorgverzekeraar.
Dit geldt voor zorgverzekeraars die zijn aangesloten bij Caresq, CZ/Nationale Nederlanden/Ohra, VGZ en Zilveren Kruis.

Als u elders een zorgverzekering heeft betaalt u de eigen bijdrage bij ons tijdens het afleveren van uw schoenen.

Eigen risico

Wij krijgen veel vragen over het eigen risico. Iedereen heeft een verplicht eigen risico bij de zorgverzekeraar. In 2024 bedraagt dit € 385,-. Dit houdt in dat u de eerste €385,- die u in 2024 aan zorgkosten maakt moet terugbetalen aan uw zorgverzekeraar. Ook (semi-) orthopedische schoenen/schoenaanpassingen zijn zorgkosten en daarover betaalt u dus ook eigen risico. Dit is iets anders dan de eigen bijdrage die u voor schoenen betaalt. Het kan dus zo zijn dat u nog een gedeelte van uw eigen risico moet betalen én een eigen bijdrage.

Wij hebben geen zicht op uw openstaand eigen risico. Dit is een zaak tussen u en uw zorgverzekeraar. Voor vragen over uw eigen risico verwijzen wij u dan ook naar uw zorgverzekeraar. Bij de meeste zorgverzekeraars is het ook mogelijk om het eigen risico in termijnen te betalen.

Steunzolen worden vergoed uit uw aanvullende verzekering.
Dit heeft geen invloed op uw eigen risico.

Parkeren IJsselstein

In verband met de nieuwe parkeerregelingen in het centrum van IJsselstein hebben wij een speciale bezoekersregeling.
U kunt uw auto parkeren aan het Hazenveld. Vervolgens kunt u bij ons aan de balie uw kenteken doorgeven. Wij melden uw auto dan aan bij de parkeersservice IJsselstein. Op deze manier kunt u kosteloos parkeren.

Maatpantoffels

Maatpantoffels zorgen voor een optimaal draagcomfort. Ze bieden het comfortabele gevoel van een gewone pantoffel, maar ze geven ook ondersteuning aan uw voeten. De pantoffels worden gemaakt van stof. U kunt zelf een kleur uitzoeken.

Maatpantoffels worden altijd geleverd in combinatie met een herhalingspaar orthopedische schoenen.
Tijdens uw afspraak kunt u informeren naar uw mogelijkheden en de prijzen.

Vragen? Stel uw vraag online!