Rotterdam: 010 - 4149091 IJsselstein: 030 - 6872772

Ons team

Niels Jansen

Niels

Als directeur van Ton Jansen Orthopedische schoentechnieken ben ik dagelijks bezig met het runnen van het bedrijf. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe kansen en vind het belangrijk dat we met zijn allen de neuzen dezelfde kant op hebben.

Mijn passie voor dit vak is er met de paplepel ingegoten door mijn ouders. Mijn vader heeft dit bedrijf in 30 jaar gemaakt tot waar we nu staan en ik hoop dat te kunnen evenaren en overtreffen!

Ik zie u graag op een van onze spreekuren en bied u dan een luisterend oor, er is altijd wel een oplossing te bedenken!

Peter

Peter

Ook wel bekend als die Brabander. Sinds 2 jaar ben ik nu werkzaam bij Ton Jansen als orthopedisch schoenmaker en probeer ik samen met mijn klanten het lopen een stuk prettiger te maken. Hierbij komt mijn 20 jaar ervaring die ik in Brabant opgedaan heb vaak erg goed van pas.

Hebben wij nog geen kennis gemaakt? En heeft u een oplossing nodig voor welk probleem wbt het lopen dan ook, hoop ik u snel in onze behandelkamer tegen te komen.

Ton Jansen

Ron

Het ambacht zit Ron in het bloed. Op vroege leeftijd kreeg hij in de schoenmakerij van zijn vader de fijne ambachtelijke kneepjes van het vak aangeleerd. Inmiddels heeft hij meer dan 15 jaar ervaring met complexe voetproblematiek en maakt graag functionele en mooie schoenen ‘We vinden altijd een passende oplossing’ Het is mooi om te zien dat na het verhelpen van de klachten de mensen er weer op uit gaan zonder pijn of problemen. Dat is mijn doel!

Ton Jansen

Ton

Vanaf 1980 werkzaam in de Orthopedie en in 1989 het bedrijf opgericht. Nu sinds mei 2019 werkzaam als adviseur en nog twee dagen in de werkplaats als opleider. Met veel plezier en humor is het op de werkvloer gezellig werken.

Leon Blaas

Leon

Ik werk al van af 2000 met veel plezier bij Ton Jansen orthopedische schoentechnieken in de werkplaats. Ik ga altijd met plezier naar mijn werk.

Weetje: In 1994 wilde ik in militaire dienst, maar door mijn handicap ging dat niet door. Wel heb ik ooit in een helikopter van de luchtmacht een rondvlucht boven het Sophia kinderziekenhuis gehad.

Irene van der Padt

Irene

Ik ben sinds 1998 werkzaam als administratief medewerkster bij Ton Jansen orthopedische schoentechnieken. Mijn pakket aan administratieve en secretariële werkzaamheden is heel uitgebreid. Dit zorgt voor veel variatie in het werk en dat maakt deze baan zo leuk.

Voor al uw vragen over aanvragen en declaraties van uw schoenvoorzieningen kunt u bij mij terecht.

Mo

Carina

Sinds 2011 werk ik met veel plezier als administratief-balie medewerkster bij Ton Jansen orthopedische schoentechnieken. In deze duobaan, die ik samen met Jantine doe, werk ik 2 dagen in de week.

Het is een heel afwisselende baan waarin je niet stil zit. We verzorgen het inplannen, voorbereiding en het verwerken van de spreekuren. Tijdens het contact met de klanten aan de balie, de telefoon of tijdens de spreekuren, probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen of te informeren over alles wat wij als orthopedisch schoenmakerij te bieden hebben.

Irene van der Padt

Jantine

Als Receptioniste/Telefoniste werk ik sinds 1999 bij Ton Jansen Orthopedische schoentechnieken. Door de jaren heen ben ik meebewogen met de veranderingen binnen het bedrijf. Het blijft leuk om de vele afwisselende taken goed uit te voeren en in een leuk team samen te werken naar een goed product.
Uiteindelijk voelt het altijd prettig als iemand met een glimlach en een paar mooie schoenen de deur uit gaat.

Neem een kijkje bij ons